Edin.bg»Избрани Колекции»Телешки Език с Гъбен сос

Обелваме сварения телешки език, нарязваме го на тънки филийки, подреждаме в чиния и заливаме със соса....

Добавяме към соса стафидите и нарязания на филийки език и варим още 10 минути.
Поднасяме ястието топло....

Сваряваме телешкия език до готовност и още докато е топъл, го обелваме и нарязваме на тънки филийки....

Сваряваме до готовност телешкия език в подсолена вода, обелваме го и го нарязваме на филийки....

Сварете телешкия език до готовност в подсолена вода, обелете го внимателно и го нарежете на тънки филийки....

Залейте с доматения сос, сложете капак и печете на умерена фурна около час.
Запеченият телешки език с домати и лук е готов....

1

Пилешките гърди в гъбен сос са много вкусни.
Вижте също как да си направите разкошно пиле фрикасе или любимите пилешки руладини....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: