Edin.bg»Избрани Колекции»Телешки Език с Гъби и Кашкавал

Сваряваме до готовност телешкия език в подсолена вода, обелваме го и го нарязваме на филийки....

Сваряваме телешкия език до готовност и още докато е топъл, го обелваме и нарязваме на тънки филийки....

Обелваме сварения телешки език, нарязваме го на тънки филийки, подреждаме в чиния и заливаме със соса....

Сваряваме телешкия език до готовност, изваждаме го и го заливаме със студена вода, за да се обели по-лесно....

Сварете телешкия език до готовност в подсолена вода, обелете го внимателно и го нарежете на тънки филийки....

Наредете отгоре парчетата риба, покрийте ги с почистените, измити, подсушени и нарязани на четвъртинки гъби, посолете, поръсете леко с черен пипер...

Запичат се в силна фурна, докато гъбите станат златисти, а кашкавалът омекне....

Поръсете с кашкавал и дозапечете.
Хайдушкият калпак с кашкавал и гъби е много вкусен!...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
51
43
31
21
10
Дай твоята оценка: