Edin.bg»Избрани Колекции»Телешки Език с Доматен сос


Добавяме към соса стафидите и нарязания на филийки език и варим още 10 минути.
Поднасяме ястието топло....

Сваряваме телешкия език до готовност и още докато е топъл, го обелваме и нарязваме на тънки филийки....

Когато сосът кипне, слагаме в него начуканите телешки шницели и варим ястието на тих огън до готовност на месото....

Прибавяме бъбреците, оваляни в брашно, захлупваме съда и оставяме телешките бъбреци да се задушават на тих огън....

Италианските телешки кюфтенца в доматен сос са много вкусни....

Сваряваме до готовност телешкия език в подсолена вода, обелваме го и го нарязваме на филийки....

Сварете телешкия език до готовност в подсолена вода, обелете го внимателно и го нарежете на тънки филийки....

Залейте с доматения сос, сложете капак и печете на умерена фурна около час.
Запеченият телешки език с домати и лук е готов....
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка: