Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Edin.bg»Избрани Колекции»Сочна Баница с Праз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сочна Баница с Праз

Сочна Баница с Праз

Прегледай всички 27 подбрани съвети за сочна баница с праз в Edin.bg.
Спаначена вита баница с празСпаначена вита баница с празИзпечете баницата със спанак до хубав загар. Спаначената вита баница с праз е готова....
Постна баница с праз и оризПостна баница с праз и ориз
Хапва се топла постна баница с праз и ориз за закуска или обяд. Добър апетит!...
Постна баница с гъби и празПостна баница с гъби и праз
Постната баница с гъби и праз е хрупкава и много вкусна....
Спаначена баница със сирене и празСпаначена баница със сирене и праз
Замесете тесто за баница, което трябва да премесите върху поръсена с брашно повърхност....
Вита баница с кромид и праз лукВита баница с кромид и праз лук
Апетитна баница с лук, която непременно трябва да опитате. Рецептата е следната: Измийте, почистете и нарежете двата вида лук на ситно....
Сочна печена пуйка за КоледаСочна печена пуйка за Коледа
Насладете се на тази сочна печена пуйка за Коледа с гарнитура по избор. Добър апетит!...
Сочна лазаня с печурки и сметанаСочна лазаня с печурки и сметана
Сочната лазаня с печурки и сметана е много сполучлива....
Лека и сочна бисквитена торта с ябълкиЛека и сочна бисквитена торта с ябълки
Леката и сочна бискветна торта с ябълки е готова....
Праз фрикасеПраз фрикасе
Празът се почиства, нарязва се на ситно и леко се посолява. Задушава се в 3 супени лъжици растително масло. Като омекне, се наръсва с брашното...
Чорба от празЧорба от праз
Изчистения и нарязан на ситно праз задушаваме в мазнината. След това заливаме с 5 чаени чаши гореща вода и варим до омекваме. В зелевия сок размиваме...
Праз по гръцкиПраз по гръцки
Ползва се само бялата част на праза. Стеблата се почистват добре, нарязват се на дълги 6-8 см парчета и се попарват за 2-3 минути във вряла подсолена...
Kюфтета с празKюфтета с праз
Задушете до омекване в част от олиото почистения, измит и нарязан на ситно праз. Оставете задушения праз да изстине, добавете сварените, обелени...

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: