Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сочна Баница с Праз

Сочна Баница с Праз

Прегледай всички 27 подбрани съвети за сочна баница с праз в Edin.bg.
Kюфтета с празKюфтета с празЗадушете до омекване в част от олиото почистения, измит и нарязан на ситно праз. Оставете задушения праз да изстине, добавете сварените, обелени...
Чорба от празЧорба от праз
Изчистения и нарязан на ситно праз задушаваме в мазнината. След това заливаме с 5 чаени чаши гореща вода и варим до омекваме. В зелевия сок размиваме...
Доматена супа с празДоматена супа с праз
Почистете и нарежете трите вида лук. Сложете олио и ги запържете. Добавете нарязаната чушка и целината, после и настъргания морков. Щом се задушат...
Пържен праз със свинскоПържен праз със свинско
Нарежете на късчета свинското месо. Загрейте олио и запържете свинското до приятен загар. Посолете и го овкусете с черен пипер, прехвърлете го...
Соеви хапки с празСоеви хапки с праз
Соевите хапки се приготвят според указанията на опаковката. Залях с вода и прибавих 1/2 кубче бульон и варих 15 мин. Оставих ги да изстинат...
Пикантни Наденички с ПразПикантни Наденички с Праз
Нарежете месото на малки парчета в подходяща купа, овкусете ги със сол, черен пипер, чубрица и суха люта чушка. Разбъркайте добре. Нарежете праза...
Задушен праз с орехиЗадушен праз с орехи
Залейте ореховите ядки с кипяща вода и ги оставете да киснат 15 мин., след това ги отцедете, обелете ги и ги оставете да изсъхнат. В тенджера сгорещете...
Младо свинско с празМладо свинско с праз
Нарежете месото на еднакви парчета и го запържете в олиото до зачервяване. Добавете към него ситно нарязаните глави кромид и запържваме и тях....
Свинско с праз класикаСвинско с праз класика
Нарежете свинското на хапки. Разтопете маста в тиган и добавете месото. Пържете свинското до готовност, като от време на време разбърквате....
Супа от праз лукСупа от праз лук
Зеленчуците се измиват, почистват, накълцват се на дребно. Може да се задушат в мазнина, но ще е по-здравословно, ако това се пропусне. Използва...
Картофена салата с празКартофена салата с праз
Празът се почиства и се нарязва на ситно, като от бялата част се отделят 2 супени лъжици. Останалият праз се посолява, стрива се с ръце и се слага...
Бюрек баницаБюрек баница
С вилица разбивате яйцата, добавяте прясно мляко и заливате балканската баница. Разклатете тавата, да попадне заливка и под корите....

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: