Edin.bg»Избрани Колекции»Свински джолан в йенска тенджера

Прехвърлете месото в йенската тенджера, а в мазнината от пърженето задушете ситно нарязания лук и задушете до прозрачност....

Хубаво ги оваляйте в подправките и ги сложете да се печат в йенска тенджера под капак....

Щом са готови, ги прехвърлете в йенска тенджера.
Най тях сложете розичките броколи (аз използвам замразени такива....

Когато тръгнете да търсите свински джолан, купете такъв с кожа и кост. Измийте го и го подсушете. Направете разрези по кожата с остър нож....

В тиган с малко мазнина запечатайте свинския джолан и от двете страни....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 7
54
42
30
21
10
Дай твоята оценка: