Edin.bg»Избрани Колекции»Задушено Свинско в Йенска Тенджера


Задушете ястието, трябва да остане на мазнина.
Сервирайте свинското със зеле в тенджера, поръсено с магданоз и се насладете....

Прехвърлете месото в йенската тенджера, а в мазнината от пърженето задушете ситно нарязания лук и задушете до прозрачност....

Хубаво ги оваляйте в подправките и ги сложете да се печат в йенска тенджера под капак....

Щом са готови, ги прехвърлете в йенска тенджера.
Най тях сложете розичките броколи (аз използвам замразени такива....

И ето, че си имаме вкусно свинско задушено с грах в тенджера под налягане....

Загрейте маста и запържете нарязаното на средни парчета свинско месо до зачервяване....

Оставете задушеното свинско да се готви, като разбърквате периодично.
Задушеното свинско с гъст сос е готово да бъде поднесено....

Печете свинското за половин час, махнете фолиото и гответе още 10 минути.
Задушеното свинско с праз и домати поднесете за обяд или вечеря....

Затворете леко с капака на тенджерата и задушете за 10 минути....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 7
53
43
31
20
10
Дай твоята оценка: