Edin.bg»Избрани Колекции»Пилешко Бутче Мечта
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешко Бутче Мечта

Пилешко Бутче Мечта

Открий всички 12 авторски предложения относно пилешко бутче мечта в Edin.bg.
Агнешко бутче задушеноАгнешко бутче задушеноПоднасяте агнешкото бутче с гарнитура от карофено пюре и/или грах с масло....
Агнешко бутче като дивечАгнешко бутче като дивеч
Смесваме лука с подправките и с получената смес натриваме добре агнешкото бутче....
Овнешко бутче задушено с гъбиОвнешко бутче задушено с гъби
Овнешкото бутче се овкусява със сол от всички страни и се шпикова с нарязанита на ивички моркови....
Агнешко бутче, запечено на фурнаАгнешко бутче, запечено на фурна
Агнешкото бутче, запечено на фурна е готово....
Пълнено агнешко бутче на фурнаПълнено агнешко бутче на фурна
Взимаме агнешкото бутче и с остър нож го разрязваме по дължина, така че да извадим костите и да получим лист месо, което посоляваме от двете страни...
Агнешко бутче с гъби по селскиАгнешко бутче с гъби по селски
Измиваме хубаво агнешкото бутче, посоляваме го и го слагаме да се запържи от всички страни до зачервяване....
Агнешко бутче с джоджен и пиперАгнешко бутче с джоджен и пипер
Агнешкото бутче с джоджен и пипер е много вкусно....
Печено агнешко бутче с бира и подправкиПечено агнешко бутче с бира и подправки
Печеното агнешко бутче с бира и подправки е готово!...
Задушено агнешко бутче с лукчета и морковиЗадушено агнешко бутче с лукчета и моркови
Измиваме агнешкото бутче, подсушаваме го и го запържваме от всички страни в силно загрятото олио, като внимаваме да не го набодем с вилицата....
Агнешко бутче печено с бира и джодженАгнешко бутче печено с бира и джоджен
Агнешкото бутче печено с бира и джоджен е готово....
Агнешко бутче с картофи и гъби на фурнаАгнешко бутче с картофи и гъби на фурна
Агнешкото бутче поставяме в голяма тава, като поставяме, картофите и гъбите....
Мантъ с пилешкоМантъ с пилешко
Изваждаме ги с решетъчна лъжица и поднасяме мантъ с пилешко, поляти с разтопено масло....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
51
43
32
21
10
Дай твоята оценка: