Edin.bg»Избрани Колекции»Пилешко Бутче Мечта

Смесваме лука с подправките и с получената смес натриваме добре агнешкото бутче....

Взимаме агнешкото бутче и с остър нож го разрязваме по дължина, така че да извадим костите и да получим лист месо, което посоляваме от двете страни...

Овнешкото бутче се овкусява със сол от всички страни и се шпикова с нарязанита на ивички моркови....

Измиваме хубаво агнешкото бутче, посоляваме го и го слагаме да се запържи от всички страни до зачервяване....

Печете агнешкото бутче в загрята на 160 градуса умерена фурна за около 3 часа....

Измиваме агнешкото бутче, подсушаваме го и го запържваме от всички страни в силно загрятото олио, като внимаваме да не го набодем с вилицата....

Агнешкото бутче поставяме в голяма тава, като поставяме, картофите и гъбите....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 7
51
43
32
21
10
Дай твоята оценка: