Edin.bg»Избрани Колекции»Пилешка Пържола от бутче

Измиваме хубаво агнешкото бутче, посоляваме го и го слагаме да се запържи от всички страни до зачервяване....

Измиваме агнешкото бутче, подсушаваме го и го запържваме от всички страни в силно загрятото олио, като внимаваме да не го набодем с вилицата....

Взимаме агнешкото бутче и с остър нож го разрязваме по дължина, така че да извадим костите и да получим лист месо, което посоляваме от двете страни...

Агнешкото бутче поставяме в голяма тава, като поставяме, картофите и гъбите....

Изключете и сервирайте домашната пилешка яхния в подходяща чиния с люто пукано чушле....
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
52
41
30
21
10
Дай твоята оценка: