Edin.bg»Избрани Колекции»Печен Свински Джолан с Кожа в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гювеч с картофи и свински джоланЯстието се пече първите 30 минути на 220 градуса, след което температурата се намалява на 180.
Гювечът с картофи и свински джолан е готов....
Печен свински джолан с чесън
Сложете свинското да се пече, покрито с алуминиево фолио.
Сервирайте печения свински джолан с чесън с гарнитура по избор....
Свински джолан в гювеч
Сервирайте свинския джолан в гювеч с гарнитура от греяно вино, ароматни печени картофи или друго по избор.
Добър апетит!...
Свински джолан с картофи и зеленчуци с гювеч
Свинският джолан с картофи и зеленчуци с гювеч е много вкусен....
Свински джолан с картофи и гъби в гювеч
В средата на печенето извадете гювеча и разположете зеленчуците около джолана.
Свинският джолан с картофи и гъби в гювеч е готов....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: