Edin.bg»Избрани Колекции»Печен Джолан с Кожа
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен джолан със сос песто
Печете за 90 минути, махнете фолиото и запечете до златисто.
Нарежете на парчета и поднесете печения джолан със сос песто....
Печен свински джолан с чесън
Сложете свинското да се пече, покрито с алуминиево фолио.
Сервирайте печения свински джолан с чесън с гарнитура по избор....
Супа от гъби с кожа от сланина
Сварете в подсолена вода целите почистени гъби, кожата от сланина и черния пипер за 5 мин.
Прецедете бульона и нарежете гъбите и подготвената свинска...
Свински джолан в гювеч
Сервирайте свинския джолан в гювеч с гарнитура от греяно вино, ароматни печени картофи или друго по избор.
Добър апетит!...
Рейтинг
3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка: