Edin.bg»Избрани Колекции»Печен Джолан с Кожа

Печете за 90 минути, махнете фолиото и запечете до златисто.
Нарежете на парчета и поднесете печения джолан със сос песто....

Сложете свинското да се пече, покрито с алуминиево фолио.
Сервирайте печения свински джолан с чесън с гарнитура по избор....

Под кожата и в пролуките сложете скилидките чесън, необелени и леко намачкани.
Натрийте го с черен пипер и малко сол....

Агнешката джолан чорба е готова.
Вижте също как да си направите агнешка чорба с дреболии или любимата чорба от агнешка глава....

Прецедете бульона и нарежете гъбите и подготвената свинска кожа на ситно....

Когато тръгнете да търсите свински джолан, купете такъв с кожа и кост. Измийте го и го подсушете. Направете разрези по кожата с остър нож....
Рейтинг
3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка: