Edin.bg»Избрани Колекции»Печен джолан по баварски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен джолан със сос песто
Печете за 90 минути, махнете фолиото и запечете до златисто.
Нарежете на парчета и поднесете печения джолан със сос песто....
Печен свински джолан с чесън
Сложете свинското да се пече, покрито с алуминиево фолио.
Сервирайте печения свински джолан с чесън с гарнитура по избор....
Агнешка джолан чорба
Поръсете с наситнен магданоз и лук, а по желание може да пуснете във всяка порция по 1 резен домат.
Агнешката джолан чорба е готова....
Свинска супа от джолан
* Към супата може да добавите счукан чесън, люто и оцет по желание.
Свинската супа от джолан е готова....
Свински джолан в гювеч
Сервирайте свинския джолан в гювеч с гарнитура от греяно вино, ароматни печени картофи или друго по избор.
Добър апетит!...
Джолан с мащерка и розмарин
Печете около 3 часа.
Поднесете печеното свинско с гарнитура по избор.
Джоланът с мащерка и розмарин е готов....
Задушен джолан с чуден сос
Върнете отново сливите и джолана, разбъркайте и свалете от огъня.
Задушеният джолан с чуден сос е готов....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 10
54
44
31
21
10
Дай твоята оценка: