Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен Джолан с Кожа

Печен Джолан с Кожа

Разгледай всички 24 кулинарни идеи за печен джолан с кожа в Edin.bg.
Майсторски печен заекМайсторски печен заекНасладете се на този майсторски печен заек. Добър апетит!...
Печен свински дробПечен свински дроб
Покрийте с фолио и печете 30 минути в предварително загрята умерена фурна....
Печен маринован дробПечен маринован дроб
Нарежете свинския дроб на филийки, около 1 см дебели. Смесете продуктите, за да приготвите марината, в която да оставите месото за през нощта....
Свински джолан с кисело зелеСвински джолан с кисело зеле
Свинския джолан с кисело зеле печете за 90 минути на 200 градуса....
Джолан с мащерка и розмаринДжолан с мащерка и розмарин
Печете около 3 часа. Поднесете печеното свинско с гарнитура по избор. Джоланът с мащерка и розмарин е готов....
Задушен джолан с чуден сосЗадушен джолан с чуден сос
Върнете отново сливите и джолана, разбъркайте и свалете от огъня. Задушеният джолан с чуден сос е готов....
Джолан със зеленчуци в гърнеДжолан със зеленчуци в гърне
Сварете свинския джолан до готовност. Нарежете на едро картофи, морковите на тънки колелца, а лука наситнете....
Печен заек по средиземноморскиПечен заек по средиземноморски
Нарежете на парчета заека. Смесете сухите подправки и добавете към тях олиото. С получената ароматна кашица намажете добре месото. Нарежете...
Паламуд, печен в хартияПаламуд, печен в хартия
Поставяме рибата в хартия за печене, увиваме го в няколко слоя и печем в загрята на 180 градуса фурна за около 45 минути или докато хартията обгори...
Печен кефал на фурнаПечен кефал на фурна
Може да долеем съвсем малко вода и слагаме да печем в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 20 минути....
Печен паламуд на фурнаПечен паламуд на фурна
Върху рибата поставяме заливаме доматената салца, размита в малко вода, заливаме с олио и печем в загрята на 180 градуса фурна до готовност....
Печен заек (ретро рецепта)Печен заек (ретро рецепта)
Печем заека в загрята на 180 градуса фурна за около 70 минути, след което прибавяме към соса от месото брашното, размито с малко вода, и печем поне...

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка: