Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен маринован дроб
Нарежете свинския дроб на филийки, около 1 см дебели.
Смесете продуктите, за да приготвите марината, в която да оставите месото за през нощта....
Джолан с мащерка и розмарин
Печете около 3 часа.
Поднесете печеното свинско с гарнитура по избор.
Джоланът с мащерка и розмарин е готов....
Задушен джолан с чуден сос
Върнете отново сливите и джолана, разбъркайте и свалете от огъня.
Задушеният джолан с чуден сос е готов....
Джолан със зеленчуци в гърне
Сварете свинския джолан до готовност.
Нарежете на едро картофи, морковите на тънки колелца, а лука наситнете....
Печен заек по средиземноморски
Нарежете на парчета заека.
Смесете сухите подправки и добавете към тях олиото. С получената ароматна кашица намажете добре месото.
Нарежете...
Паламуд, печен в хартия
Поставяме рибата в хартия за печене, увиваме го в няколко слоя и печем в загрята на 180 градуса фурна за около 45 минути или докато хартията обгори...
Печен кефал на фурна
Може да долеем съвсем малко вода и слагаме да печем в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 20 минути....
Печен паламуд на фурна
Върху рибата поставяме заливаме доматената салца, размита в малко вода, заливаме с олио и печем в загрята на 180 градуса фурна до готовност....
Печен заек (ретро рецепта)
Печем заека в загрята на 180 градуса фурна за около 70 минути, след което прибавяме към соса от месото брашното, размито с малко вода, и печем поне...
Рейтинг
3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка: