Edin.bg»Избрани Колекции»Печен Агнешки бут с Бира
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен Агнешки бут с Бира

Печен Агнешки бут с Бира

Открий всички 12 кулинарни идеи относно печен агнешки бут с бира в Edin.bg.
Печен бут с пълнени гъбиПечен бут с пълнени гъбиПеченият бут с пълнени гъби е много вкусен. Добър апетит!...
Печен джолан с картофи и бираПечен джолан с картофи и бира
Намазнете тава за печене и наредете кръговете лук на дъното....
Пилешки пържоли бут на тиганПилешки пържоли бут на тиган
Сложете пържолите и печете от двете страни до готовност. Извадете и сервирайте. Пилешките пържоли бут на тиган са много вкусни и лесни....
Солен пай със свински бутСолен пай със свински бут
Излейте отгоре олиото, покрийте съда с алуминиево фолио, похлупете, печете около 90 мин. в предварително умерено загрята фурна и оставете да изстине...
Зимна манджа от свински бутЗимна манджа от свински бут
Зимната манджа от свински бут е готова....
Обикновен агнешки кебапОбикновен агнешки кебап
След това нижем месото на шишове и печем до готовност на тиха жар....
Панирани агнешки котлетиПанирани агнешки котлети
Овалваме агнешките котлети в брашно от двете страни, потапяме в яйцата и овалваме старателно в галета....
Селски агнешки кюфтетаСелски агнешки кюфтета
Взимаме агнешкото месо и го смесваме със ситно нарязаната глава лук, наситнения магданоз и яйцата. Добавяме накиснатите в хладка вода или мляко...
Панирани агнешки чревцаПанирани агнешки чревца
Добре е да разполагаме с готови измити и сплетени на плитка агнешки чревца....
Агнешки чревца готвениАгнешки чревца готвени
Поднасяме агнешките чревца с гарнитура от пържени картофки....
Агнешки чревца печениАгнешки чревца печени
Взимаме почистени агнешки чревца, най-добре направо направени на плетеници. Посоляваме ги от всички страни и ги овкусяваме с червен пипер....
Агнешки котлети ДижонАгнешки котлети Дижон
Сложете ги на загрята скара, печете около 2 минути от всяка страна. Обърнете агнешките котлети и ги намажете с останалата смес....

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: