Начин на приготвяне
Смесете всички съставки за намазването и намажете с предварително подсушеното месо.
Завийте го с прозрачно фолио и го оставете в хладилник за няколко часа.
Прехвърлете го в тава, сипете вода и го завийте с фолио.
Печете го на 180 °C за около 2 часа.
Махнете фолиото и го допечете до златисто.
Махнете пънчетата на гъбите и ги подредете в голяма тава.
Завийте на руло едно парче шунка и едно парче ементал - застъпете ги и ги завийте на рулце и ги сложете в гъбите. Овкусете ги с подправките.
Сипете малко вода в тавата и ги печете на 200 °C за около 20 минути.
Поднесете печеното свинско с вкусните пълнени гъби.
Печеният бут с пълнени гъби е много вкусен.
Добър апетит!