Начин на приготвяне
В гювеч сипете нарязаното на кубчета месо, смесено с нарязания на полукръгчета праз и залейте със зелевия сок, водата и виното.
Прибавете ситно нарязаните бекон и ябълка, дафиновия лист, пресования чесън и сол, ако зелевия сок не е достатъчно солен.
Излейте отгоре олиото, покрийте съда с алуминиево фолио, похлупете, печете около 90 мин. в предварително умерено загрята фурна и оставете да изстине във фурната.
На другия ден разстелете корите за баница, напръскайте ги с олио и ги наредете в намазнена кръгла тавичка.
Настържете отгоре половината кашкавал, изсипете кебапа, поръсете с останалия настърган кашкавал и печете ястието, докато корите получат хубав загар.