Edin.bg»Избрани Колекции»Агнешко с Ориз в Тенджера
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко с Ориз в Тенджера

Агнешко с Ориз в Тенджера

Прегледай всички 12 избрани предложения относно агнешко с ориз в тенджера в Edin.bg.
Агнешко със спанак и ориз в тенджераАгнешко със спанак и ориз в тенджераАгнешкото със спанак и ориз в тенджера е готово....
Печено агнешко с оризПечено агнешко с ориз
Печеното агнешко поднасяме със зелена салата....
Любимото агнешко с оризЛюбимото агнешко с ориз
Поднесете агнешкото със сварения ориз и поръсете с нарязан пресен магданоз. Любимото агнешко с ориз е много вкусно....
Заешка карантия с ориз в тенджераЗаешка карантия с ориз в тенджера
Заешката карантия с ориз в тенджера е готова....
Агнешко с лапад и оризАгнешко с лапад и ориз
Да ви е сладко с това агнешко с лапад и ориз....
Агнешко с ориз и коприваАгнешко с ориз и коприва
Печете агнешкото до получаване на хубав загар и усвояване на течността. Агнешкото с ориз и коприва е много вкусно....
Ориз със заешко и лапад в тенджераОриз със заешко и лапад в тенджера
Сипете измития ориз и овкусете с джоджена. Варете до пълното сваряване на ориза. Оризът със заешко и лапад в тенджера е готов....
Пиле с ориз в тенджера под наляганеПиле с ориз в тенджера под налягане
Охладете тенджерата при стайна температура. Бульонът може да сгъстите с малко брашно. Пиле с ориз - класика в жанра!...
Лапад с ориз и лук в тенджераЛапад с ориз и лук в тенджера
Лападът с ориз и лук в тенджера е готов....
Ориз с пиле и бакла в тенджераОриз с пиле и бакла в тенджера
Прибавете измития ориз. Щом оризът е готов, поръсете с пресен джоджен. Оризът с пиле и бакла в тенджера е готов....
Ориз на фурна с агнешко и зеленчуциОриз на фурна с агнешко и зеленчуци
Оризът на фурна с агнешко и зеленчуци е много вкусен....
Печено агнешко с ориз на бавен огънПечено агнешко с ориз на бавен огън
Когато всичко вече е готово, извадете печеното агнешко с ориз на бавен огън и оставете за 10 мин. настрани. Разделете на порции и поднесете....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 10
51
45
33
21
10
Дай твоята оценка: