Edin.bg»Избрани Колекции»Агнешка Чорба с ориз

Агнешката чорба се вари на тих огън до готовност на ориза. Преди да се свали от огъня, се поръсва с магданоза....

Варете още 20-тина минути и курбан чорбата е готова. Ако желаете, сервирайте с оцет на вкус.
Бистрата агнешка курбан чорба е готова....

Поднесете агнешката супа гореща.
Агнешката курбан чорба по селски е готова....

Ориз с агнешка главичка - ароматно и апетитно ястие, особено с чаша добре охладено розе....

Свалете чорбата от котлона и застройте с разбитите с оцета яйца, преди поднасяnе поръсете със ситно нарязан магданоз....
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
52
45
30
21
10
Дай твоята оценка: