Edin.bg»Избрани Колекции»Агнешка Чорба с месо

Агнешката чорба се вари на тих огън до готовност на ориза. Преди да се свали от огъня, се поръсва с магданоза....

Варете още 20-тина минути и курбан чорбата е готова. Ако желаете, сервирайте с оцет на вкус.
Бистрата агнешка курбан чорба е готова....

Свалете чорбата от котлона и застройте с разбитите с оцета яйца, преди поднасяnе поръсете със ситно нарязан магданоз....

Върнете месото обратно в бульона, добавете ситно нарязания спанак и кипнете.
Отделно запържете ситно нарязания лук в маслото до омекване....

Свинското месо се нарязва на дребни парчета и се пържи до зачервяване в маста. Когато се позапържи, прибавяме ситно нарязания лук....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 8
51
44
32
21
10
Дай твоята оценка: