
Избираме тлъсто месо от предницата на агънцето. Нарязваме го на малки парченца и го заливаме със 7-8 чаши студена вода....

Добавете месото към зеленчуците, разбъркайте и сипете всичко в предварително намазнена тава....

Нарежете агнешкото месо на средни парчета и го добавете в голяма тенджера с вода и олио.
Добавете нарязания на ситно джоджен....

Охладете леко и обезостете месото от главичката. Обелете и нарежете езика.
Прехвърлете месото от главата в тава и нарежете отгоре маслото....

Оставете баницата с ориз и агнешка кайма да изстине леко в тигана.
Вижте още нестандартни плънки за баница....

1

Загряваме маслото и запържваме до омекване ситно нарязания пресен лук. Когато омекне, добавяме брашното и червения пипер, а след 1-2 минути и ситно...

Във вряла подсолена вода поставяме нарязаните на дребно пиперки. Оставяме ги да поврат няколко минути, след което прибавяме картофите, нарязани на...

Нарязваме зелето, целината, моркова, праза и марулята на малки парченца. Слагаме ги да се запържат в олиото, като добавяме също почистения и нарязан...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 8
51
44
32
21
10
Дай твоята оценка: