Edin.bg»Избрани Колекции»Агнешка Главичка с ориз


Добре почистената агнешка главичка залейте с вода в тенджера под налягане и сварете до пълна готовност....

Изпечете агнешката плешка с ориз и спанак, докато стане готова и до извиране на водата на 180 градуса....

Оставете баницата с ориз и агнешка кайма да изстине леко в тигана.
Вижте още нестандартни плънки за баница....

Агнешката чорба се вари на тих огън до готовност на ориза. Преди да се свали от огъня, се поръсва с магданоза....

Настържете моркова и го добавете в тигана заедно с подправките, измития ориз и малко от бульона, в който варихте месото....

1

Гответе агнешката чорба до сваряване на месото. Свалете от котлона и застройте с яйцата, разбити с киселото мляко....
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
54
43
30
22
10
Дай твоята оценка: