Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Турска Храна

Турска Храна

Открий всички 69 подбрани съвети за турска храна в Edin.bg.
Булгур пилаф по турска рецептаБулгур пилаф по турска рецептаПоднесете булгур пилафа по турска рецепта, поръсен с магданоз....
Перфектната печена тиква по турска рецептаПерфектната печена тиква по турска рецепта
2
Перфектнатата печена тиква по турска рецепта е чудна!...
Домашна турска пица с мляно месоДомашна турска пица с мляно месо
Загрейте фурната на 200-220 градуса и печете турската пица около 15 минути. Домашната турска пица с мляно месо е много вкусна....
Булгур с домати по турска рецептаБулгур с домати по турска рецепта
Поднесете булгура с домати по турски като самостоятелно, леко ястие или като гарнитура към риба или месо. Добър апетит!...
Турска салата с булгур и айварТурска салата с булгур и айвар
1
Турската салата с булгур и айвар е готова....
Турска баклава с орехи и шамфъстъкТурска баклава с орехи и шамфъстък
Турската баклава с орехи и шамфъстък е готова....
Класическо турско пидеКласическо турско пиде
Класическото турско пиде е много вкусно....
Класическа турска баклава с шамфъстък и грисКласическа турска баклава с шамфъстък и грис
Започва се с приготвянето на вкусната турска баклава. Взема се една кора, маже се с разтопено масло. Отгоре се поръсват орехи....
Турско реване без млякоТурско реване без мляко
Разбийте яйцата заедно със захарта в дълбока купа до получаване на гъст крем. Прибавете постепенно към сместа разтопеното масло. Пресейте брашното...
Турско реване с кокосТурско реване с кокос
Сипете 1/3 от захарта и разбийте с белтъците. С другата захар разбийте жълтъците. Добавете при тях сухите съставки. Добавете белтъците със силиконова...
Турско мляко с ориз в гювечетаТурско мляко с ориз в гювечета
В 250 мл вода слагаме ориза и го оставяме да се вари. След като изври водата, изсипваме ориза в съд на водна пара и добавяме захарта и прясното...
Турско реване с грис и млякоТурско реване с грис и мляко
Първо пригответе сиропа. Сипете продуктите за него в тенджерка и оставете да ври за около 10 минути. Оставете настрани да се охлажда. Разбийте...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
51
43
32
20
10
Дай твоята оценка: