Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Турско реване с грис и млякоПърво пригответе сиропа. Сипете продуктите за него в тенджерка и оставете да ври за около 10 минути. Оставете настрани да се охлажда.
Разбийте...
Турско реване със сметана и глазура
Да ви е сладко с това разкошно турско реване със сметана и глазура!...
Традиционен гюл бюрек
Използвани са турски кори на сач, като в един пакет (500 грама) има 6 кръгли кори....
Кадаиф Кремчета
Натрошете турския кадаиф в стъклени чаши.
Направете захарен сироп с 1 ч.ч. вода и 1 к.ч. захар и залейте кадаифа с него....
Мантъ с кори за баница
В дълбока чиния на дъното се разпределя от турския йогурт. Според апетита ви отгоре се слага порция мантъ.
Това за мен са 4 порции....
Чобан салата с маслини
Тази салата е турският вариант на любимата нашенска шопска салата, а подправките в нея са малко по-различни....
Мантъ с Кайма
Изрязваме си кръгчета с помощта на чаша, в средата на всяко кръгче поставяме от плънката и свиваме турските пелмени....
Оригинално Шекерпаре
Печете турските сладки на 180 градуса до готовност.
Когато са готови, изчакайте две минути и залейте със сиропа. Захлупете ги отгоре....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
51
43
32
20
10
Дай твоята оценка: