Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешки дроб в кашкавалена панировка
Агнешкият дроб в кашкавалена панировка е много вкусен.
Добър апетит!...
Агнешки пържолки с чесън и магданоз
Измийте и посолете агнешките пържоли с черен пипер и сол. Намажете с мазнина.
Печете пържолите на барбекю до готовност....
Агнешки котлети с розмарин и мащерка
Поднесете агнешките котлети с розмарин и мащерка с гарнитура по избор....
Телешки момици печени
Добавете маслото и съвсем малко вода и печете в загрята на 180 градуса фурна под капак за около 15 минути....
Печени пълнени гълъби
Дреболиите на гълъбите се попарват с вряла вода, нарязват се на ситно и заедно с наситнения лук се запържват за кратко в малко масло.
Свалят се...
Рейтинг
4
Общо гласували: 10
53
44
33
20
10
Дай твоята оценка: