Edin.bg»Рецепти»Ястия с месо»Агнешко месо»Пържоли»Агнешки пържолки с чесън и магданоз

Агнешки пържолки с чесън и магданоз

Агнешки пържолки с чесън и магданоз
Снимка: Марияна Петрова Иванова
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
10
"Ако сте почитатели на агнешкото месо, тези пържолки са страхотни"

Необходими продукти

  • чесън - 4 скилидки
  • агнешки пържоли - 500 г
  • магданоз - пресен
  • сол
  • черен пипер
  • зехтин - 1/4 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцайте чесъна и магданоза, смесете ги със зехтина.

Измийте и посолете агнешките пържоли с черен пипер и сол. Намажете с мазнина.

Печете пържолите на барбекю до готовност.

Намажете малко преди да извадите месото.

Поднесете агнешките пържолки с чесън и магданоз с желаната гарнитура.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: