Edin.bg»Избрани Колекции»Агнешки Курбан


Варете още 20-тина минути и курбан чорбата е готова. Ако желаете, сервирайте с оцет на вкус.
Бистрата агнешка курбан чорба е готова....

Взимаме почистени агнешки чревца, най-добре направо направени на плетеници.
Посоляваме ги от всички страни и ги овкусяваме с червен пипер....

Изрежете излишните тлъстини от агнешките котлети. В купа смесете мащерката и портокаловата кора....

Овалваме агнешките котлети в брашно от двете страни, потапяме в яйцата и овалваме старателно в галета....

Взимаме агнешкото месо и го смесваме със ситно нарязаната глава лук, наситнения магданоз и яйцата.
Добавяме накиснатите в хладка вода или мляко...

Добре е да разполагаме с готови измити и сплетени на плитка агнешки чревца....

Нарязваме агнешкото месо на правилни парченца, овкусяваме със сол и черен пипер, намазваме обилно с олио и оставяме поне 2 часа в хладилник.
След...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
50
43
31
20
10
Дай твоята оценка: