Edin.bg»Избрани Колекции»Агнешки Курбан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Курбан от шилешко месоВарете курбан чорбата до готовност - около 2 часа.
Поднесете с люто, ако обичате.
Курбанът от шилешко месо е готов....
Бистра агнешка курбан чорба
Варете още 20-тина минути и курбан чорбата е готова. Ако желаете, сервирайте с оцет на вкус.
Бистрата агнешка курбан чорба е готова....
Агнешки чревца печени
Взимаме почистени агнешки чревца, най-добре направо направени на плетеници.
Посоляваме ги от всички страни и ги овкусяваме с червен пипер....
Агнешки котлети Дижон
Изрежете излишните тлъстини от агнешките котлети. В купа смесете мащерката и портокаловата кора....
Панирани агнешки котлети
Овалваме агнешките котлети в брашно от двете страни, потапяме в яйцата и овалваме старателно в галета....
Селски агнешки кюфтета
Взимаме агнешкото месо и го смесваме със ситно нарязаната глава лук, наситнения магданоз и яйцата.
Добавяме накиснатите в хладка вода или мляко...
Панирани агнешки чревца
Добре е да разполагаме с готови измити и сплетени на плитка агнешки чревца....
Обикновен агнешки кебап
Нарязваме агнешкото месо на правилни парченца, овкусяваме със сол и черен пипер, намазваме обилно с олио и оставяме поне 2 часа в хладилник.
След...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
50
43
31
20
10
Дай твоята оценка: