Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Нахутена яхния с боб и каймаСлагаме още консервите от бял и червен боб, нахутът и сосът от консервите....
Задушени тиквички с масло
Добавете още протеини, като добавите варени или консервирани зърна - бял боб, нахут и черен боб биха били отлични....
Шакшука по класическа рецепта
Похлупваме ястието и оставяме да се готви още 5-6 минути, докато се стегнат яйцата....
Лесни агнешки дреболии с ориз на фурна
Оставяме ястието да се готви на умерен огън, като от време на време наливаме още вода. Готвим до готовност на ориза....
Сладка каша с кускус
Добавяме кускуса и готвим на бавен огън.
Кускусът се готви около 15-20 мин., или докато се свари....
Пилешки дробчета с лук яхния
Апетитната яхния се готви на умерен огън, докато сосчето се сгъсти - около 8-10 минути.
Поръсва се с чубрица и магданоз и сервираме....
Най-вкусната грах яхния
Разбъркваме и оставяме да се готви още 2-3 минути.
Поднасяме постния грах със скълцан магданоз и чесънче....
Селска яхния с лук и воденички
Нека ястието се готви на слаб котлон, докато зеленчуците омекнат добре.
Слагаме доматите от консерва и варим гозбата още 10 мин....
Мезе от патешки сърца с лук на тиган
Оставете да се готвят няколко минути, след което налейте доматения сок.
Оставете мезето да се готви на умерен огън....
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
53
44
31
21
10
Дай твоята оценка: