Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Постно прясно зеле в тенджераДобавяме настърганети домати и готвим за около 10 минути.
Наливаме малко вода и готвим до омекване....
1
Традиционните ястия на румънската кухня
Точитура
Още едно традиционно ястие в румънската кухня, което се готви по време на коледните празници....
Вкусна и сполучлива леща на тиган
Добавяме доматите от консерва, 1 с.л. оцет, сол, черен пипер и готвим още 2-3 минути....
Задушено свинско с гъст сос
Оставете задушеното свинско да се готви, като разбърквате периодично.
Задушеното свинско с гъст сос е готово да бъде поднесено....
Тиквички с яйца и сирене на тиган
Отново бъркаме и оставяме бърканите яйца да се готви до готовност на яйцата....
Спаначена супа с моркови и ориз
Оставете спаначената супа да се готви до готовност на ориза.
Разбийте киселото мляко и жълтъка....
Моряшка рибена чорба
Сипваме и мазнината и оставяме да се готви.
При необходимост доливаме още малко вода към ароматната рибена чорба....
Телешко месо с ориз и кашкавал
Намаляваме котлона и оставяме ястието да се готви на тих огън до готовност на продуктите....
Ориз с пиле и бакла в тенджера
Добавете баклата и главите чесън, посолете и оставете ястието да се готви още малко.
Прибавете измития ориз....
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
53
44
31
21
10
Дай твоята оценка: