Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Овнешка яхния с доматиГотвим до омекване на месото и прибавяме надребнените домати.
Овкусяваме с черен пипер и сол....
Традиционен миш-маш
След това добавяме насърганите домати и захарта, готвим до извирането на доматите, като разбъркваме....
Агнешко магданозлия (ретро рецепта)
Оставяте ястието да се готви на тих огън до полусваряване на месото. Прибавяте магданоза, нарязан на едро, и варите до готовност....
Икономични картофи на фурна
Тавата с картофите се пъхва във фурната и икономичното ястие се готви до омекване на картофите....
Супа от леща с джоджен
Оставете супата от леща да се готви. Щом е почти готова, сипете доматения сок....
Традиционните ястия на румънската кухня
Точитура
Още едно традиционно ястие в румънската кухня, което се готви по време на коледните празници....
Класически сосове за паста
Оставете я да се готви непокрита, като разбърквате от време на време, докато сосът се сгъсти до желаната от вас консистенция....
Вкусна и сполучлива леща на тиган
Добавяме доматите от консерва, 1 с.л. оцет, сол, черен пипер и готвим още 2-3 минути....
Тиквички с яйца и сирене на тиган
Отново бъркаме и оставяме бърканите яйца да се готви до готовност на яйцата....
Задушено свинско с гъст сос
Оставете задушеното свинско да се готви, като разбърквате периодично.
Задушеното свинско с гъст сос е готово да бъде поднесено....
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
53
44
31
21
10
Дай твоята оценка: