Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Карфиол - защо е толкова полезен?- Хумус от карфиол: Нахутът може да бъде заменен с карфиол в рецепти за хумус....
Съвети при осоляване на кайма
Опитните готвачи слагат сол без да се замислят, защото знаят точно какво количество е нужно....
Най-добрите мъжки хобита
Но замисляли ли сте се, че най-известните готвачи или шефове, са именно мъже?...
Лесно пиле с кестени
Пилето с кестени се готви на тих огън, като тенджерата се разклаща често, за да не загорят кестените.
Готви се, докато сосът остане на масло....
Диетичен веган ориз със зеленчуци
Овкусяваме с подправките и оставяме постния ориз да се готви.
Диетичен веган ориз със зеленчуци се готви, докато оризът омекне добре....
Постна яхния с картофи и грах
Ястието се готви десетина минути, след което се прибавят червеният пипер, царевичното брашно, а малко след това предварително пасираните домати....
Как се глазира лук?
Оставя се лукът да се готви за 30 минути до 1 час, като се разбърква периодично....
Какви жени харесва мъжът Телец
Просто трябва да готви с вкус, страст и желание, а храната й да радва душата й тялото....
Как се прави лютеница - наръчник на новака
Готви се на слаб огън, докато водата се изпари и сосът се сгъсти....
Опасни ли са преварените макарони за здравето ни?
Това се случва, защото колкото по-дълго се готви пастата, толкова повече захарите, които съдържа, се разпадат....
Манджа с грах и пилешко
Оставете граха с пиле на ниска температура, да се до готви за около 15 минути.
Аз използвам грах от консерва, които се готви за 15 мин....
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
53
44
31
21
10
Дай твоята оценка: