Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско контрафиле на фурнаПечете месото около половин час.
След това махнете фолиото и запечете до апетитен загар.
Свинското контрафиле на фурна е готово....
Класически чомлек със свинско
След това намалете градусите на 120 °C и печете още 5 часа.
Насладете се на този класически чомлек със свинско.
Добър апетит!...
Свинско варено в бурканиОставете да се охлади и напълнете бурканите със свинско.
Затворете с капачка и стерилизирайте за три часа....
1
Младо свинско с праз
Нарежете месото на еднакви парчета и го запържете в олиото до зачервяване.
Добавете към него ситно нарязаните глави кромид и запържваме и тях....
Задушено свинско с бамя
Загрейте маста и запържете нарязаното на средни парчета свинско месо до зачервяване....
Критараки със свинско месо
Загрейте зехтина в подходящ дълбок съд и запържете свинското, нарязана на хапки от всички страни, за да се запечата....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
53
43
31
22
10
Дай твоята оценка: