Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско задушено с лук

Свинско задушено с лук

Разгледай всички 36 избрани предложения относно свинско задушено с лук в Edin.bg.
Задушено пиле с гроздеЗадушено пиле с гроздеОваляйте нарязаното на порции пиле в брашното и го изпържете в маслото до златисто заедно с едро нарязания лук. Прибавете виното, черния пипер...
Задушено пиле със зеленчуциЗадушено пиле със зеленчуци
Запържете в олиото нарязаното на по-едри парчета пиле, наситнения лук и червения пипер и изсипете сместа в глинен съд. Отгоре наредете едро нарязаните...
Задушено пиле по мъжкиЗадушено пиле по мъжки
Поднесете готовото задушено пиле с варен ориз....
Задушено пилешко с бираЗадушено пилешко с бира
Изчистете пилето, отделете кожата му и го нарежете на порции. Пригответе марината за пилешко месо от зехтина, дафиновите листа, черния пипер и...
Задушено месо с лападЗадушено месо с лапад
Разбъркайте нарязаното на парченца, колкото локум, месо с наситнения лук, накълцаните копър и магданоз, сол и черен пипер и го оставете да престои...
Пиле, задушено със зеленчуциПиле, задушено със зеленчуци
Залейте с чаша бульон и задушете ястието под капак в предварително загрята фурна за около 30 минути, докато остане на мазнина....
Овнешко бутче задушено с гъбиОвнешко бутче задушено с гъби
Овнешкото бутче се овкусява със сол от всички страни и се шпикова с нарязанита на ивички моркови. След което се запържва от всички страни в загрятото...
Задушено прясно зеле с доматиЗадушено прясно зеле с домати
Задушеното прясно зеле с домати е готово....
Постно задушено зеле с оризПостно задушено зеле с ориз
Постното задушено зеле с ориз е много вкусно....
Задушено пилешко в разкошен сосЗадушено пилешко в разкошен сос
Печете около 40 минути или до готовност на задушеното пиле. Задушеното пилешко в разкошен сос е много вкусно....
Наденица на тиган със задушено зелеНаденица на тиган със задушено зеле
Наденицата на тиган със задушено зеле е много вкусна....
Вкусно задушено пиле с оризова плънкаВкусно задушено пиле с оризова плънка
Пилето се почиства много добре, посолява се отвън и отвътре и се оставя настрана да поеме солта. През това време приготвяме плънката. Загряваме...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: