Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Яхния с Пиле  Картофи и Грах

Яхния с Пиле Картофи и Грах

Прегледай всички 35 избрани предложения за яхния с пиле картофи и грах в Edin.bg.
Яхния от грах с доматиЯхния от грах с доматиПочистеният и измит грах се накисва в студена вода и се оставя около 12 часа. Вари се в същата вода, докато омекне. Доматите се заливат с гореща...
Яхния с грах и кюфтетаЯхния с грах и кюфтета
Добавете нарязаните на кубчета картофи. Налейте вода и овкусете със сол, оставете яхнията да заври....
Постна яхния от зелен грахПостна яхния от зелен грах
Ако желаете, може да сгъстите яхнията с още малко брашно, размито в топла водичка. Постната яхния от зелен грах е готова....
Пиле с грах от бурканПиле с грах от буркан
Поднасяме нашето пиле с грах от буркан поръсено с пресен магданоз....
Пиле с грах в тенджераПиле с грах в тенджера
Овкусете със сол и гответе яхнията докато остане на мазнина. Сгъстете ястието, като добавите към него разбитото с малко вода брашно....
Веган яхния с патладжани и грахВеган яхния с патладжани и грах
Поръсете яхнията с черен пипер и магданоз. Веган яхнията с патладжани и грах е готова....
Постна яхния от грах с доматиПостна яхния от грах с домати
Котлонът се спира и оставяме яхнията от грах на печката. Сервираме постната яхния от грах с домати с мек хлебец....
Грах яхния с кюфтета и зеленчуциГрах яхния с кюфтета и зеленчуци
И ето рецептата за Грах яхния с кюфтета и зеленчуци е изпълнена!...
Грах яхния със свинско и доматиГрах яхния със свинско и домати
Грах яхнията със свинско и домати е готова....
Яхния от консервиран грах със свинскоЯхния от консервиран грах със свинско
Варете яхнията на тих огън до омекване на продуктите и изпаряване на течността. Яхнията от консервиран грах със свинско е готова....
Яхния пилешко с грах и доматиЯхния пилешко с грах и домати
Овкусете апетитната яхния с черен пипер, чубрица и сол и я оставете да покъкри. Яхнията пилешко с грах и домати е готова....
Пиле с грах в йенска тенджераПиле с грах в йенска тенджера
Нарежете пилето на порции и го запържете в маслото за кратко. Прехвърлете месото в йенската тенджера, а в мазнината от пърженето задушете ситно нарязания...

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
53
41
31
21
10
Дай твоята оценка: