Edin.bg»Избрани Колекции»Пиле със замразен грах
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
![Пиле с грах яхния](/files/lib/250x250/dietichno-pilegrah1.webp)
Първо сварете в тенджера пилешките бутчета. Охладете, махнете кожата им и ги накъсайте на едри парчета.
Прецедете бульона от варенето на месото...
![Пиле Яхния с Грах](/files/lib/250x250/pileqhniqgrah4e.webp)
Измийте пилето и го нарежете на порции, след което го сварете в леко подсолена вода.
Обирайте пяната по време на варенето. Отцедете свареното...
![Пиле с грах в тенджера](/files/lib/250x250/pilegrah3.webp)
Почистете пилето и го сварете в леко подсолена вода. Изчакайте да изстине и го обезкостете.
Наситнете лука и го задушете в мазнината. Добавете...
![Пиле с грах и картофи яхния](/files/lib/250x250/pile-grah-kartofi.webp)
Пилешкото месо се сварява в подсолена вода.
Лукът и морковът се нарязват на дребно и задушават в мазнина.
Прибавя се отцеденият и консервиран...
![Пиле с грах в йенска тенджера](/files/lib/250x250/pile-gradinarski3.webp)
Нарежете пилето на порции и го запържете в маслото за кратко. Прехвърлете месото в йенската тенджера, а в мазнината от пърженето задушете ситно нарязания...
![Пиле с грах и гъби на фурна](/files/lib/250x250/pile-grah-gabi-tava.webp)
Обелете лука и моркова и ги нарежете на дребно.
В тенджера под налягане сложете 3 с.л олио.
Обелете гъбите и ги нарежете на филийки. Сложете...
![Сух грах пюре](/files/lib/250x250/yellow-peas-lentil.webp)
Сух грах се попарва с гореща подсолена вода, отцежда се и се накисва в студена вода за една нощ.
Вари се в същата вода до омекване.
Претрива...
![Пресен грах яхния](/files/lib/250x250/grahqhniiika.webp)
Почиствате младия грах и го слагате да се вари заедно със ситно нарязания пресен лук.
Когато грахът омекне, запържваме брашното до светло златисто...
![Суфле от грах](/files/lib/250x250/nopic.webp)
Запържваме брашното с по-голямата част от маслото до порозовяване, след което добавяме студеното мляко и бъркаме непрекъснато, докато сместа не заври...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
51
42
33
20
10
Дай твоята оценка: