Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пикантно свинско с праз лукГответе свинското с лук до готовност.
Малко преди пикантното свинско с праз лук да е готово, овкусете с подправките и лютото чушле....
Свинско задушено с праз и моркови
Поднесете свинското задушено с гарнитура от варен ориз, поръсено с магданоз.
Свинското задушено с праз и моркови е много вкусно!...
Крехко свинско с праз и целина
Нарязваме целината на филийки и заедно с праза ги добавяме към свинското.
Готвим ястието на тих огън, докато месото и празът омекнат добре....
Крехко свинско с праз на фурна
Много вкусно ястие е крехко свинско с праз на фурна.
Ако ви харесва тази рецепта, опитайте непременно и от тези рецепти за свинско на тиган....
Свинско пържено с праз на тиганНарежете свинското месо на късчета.
Загрейте олиото в дълбок тиган.
Прибавете лука и праза и ги задушете за 5-6 минути....
1
Задушено свинско с праз и домати
Най-напред измийте и подсушете свинското месо. Нарежете го на свински пържоли с дебелина до 1.5 см. Може и да парченца да го нарежете....
Свинско с кисело зеле и праз в гювеч
Нарежете свинското месо на дребно. Почистете и наситнете права, а морковите обелете и също нарежете на по-ситно....
Праз фрикасе
Празът се почиства, нарязва се на ситно и леко се посолява.
Задушава се в 3 супени лъжици растително масло.
Като омекне, се наръсва с брашното...
Чорба от праз
Изчистения и нарязан на ситно праз задушаваме в мазнината.
След това заливаме с 5 чаени чаши гореща вода и варим до омекваме. В зелевия сок размиваме...
Праз по гръцки
Ползва се само бялата част на праза. Стеблата се почистват добре, нарязват се на дълги 6-8 см парчета и се попарват за 2-3 минути във вряла подсолена...
Kюфтета с праз
Задушете до омекване в част от олиото почистения, измит и нарязан на ситно праз.
Оставете задушения праз да изстине, добавете сварените, обелени...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: