Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско Месо с Праз

Свинско Месо с Праз

Прегледай всички 46 подбрани съвети за свинско месо с праз в Edin.bg.
Пикантно свинско с праз лукПикантно свинско с праз лукГответе свинското с лук до готовност. Малко преди пикантното свинско с праз лук да е готово, овкусете с подправките и лютото чушле....
Свинско задушено с праз и морковиСвинско задушено с праз и моркови
Поднесете свинското задушено с гарнитура от варен ориз, поръсено с магданоз. Свинското задушено с праз и моркови е много вкусно!...
Крехко свинско с праз и целинаКрехко свинско с праз и целина
Нарязваме целината на филийки и заедно с праза ги добавяме към свинското. Готвим ястието на тих огън, докато месото и празът омекнат добре....
Крехко свинско с праз на фурнаКрехко свинско с праз на фурна
Много вкусно ястие е крехко свинско с праз на фурна. Ако ви харесва тази рецепта, опитайте непременно и от тези рецепти за свинско на тиган....
Свинско с праз и домати яхнияСвинско с праз и домати яхния
Свинското с праз и домати яхния е готово....
Свинско пържено с праз на тиганСвинско пържено с праз на тиган
1
Нарежете свинското месо на късчета. Загрейте олиото в дълбок тиган. Прибавете лука и праза и ги задушете за 5-6 минути....
Задушено свинско с праз и доматиЗадушено свинско с праз и домати
Най-напред измийте и подсушете свинското месо. Нарежете го на свински пържоли с дебелина до 1.5 см. Може и да парченца да го нарежете....
Свинско с кисело зеле и праз в гювечСвинско с кисело зеле и праз в гювеч
Нарежете свинското месо на дребно. Почистете и наситнете права, а морковите обелете и също нарежете на по-ситно....
Праз фрикасеПраз фрикасе
Празът се почиства, нарязва се на ситно и леко се посолява. Задушава се в 3 супени лъжици растително масло. Като омекне, се наръсва с брашното...
Чорба от празЧорба от праз
Изчистения и нарязан на ситно праз задушаваме в мазнината. След това заливаме с 5 чаени чаши гореща вода и варим до омекваме. В зелевия сок размиваме...
Праз по гръцкиПраз по гръцки
Ползва се само бялата част на праза. Стеблата се почистват добре, нарязват се на дълги 6-8 см парчета и се попарват за 2-3 минути във вряла подсолена...
Kюфтета с празKюфтета с праз
Задушете до омекване в част от олиото почистения, измит и нарязан на ситно праз. Оставете задушения праз да изстине, добавете сварените, обелени...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: