Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско Месо с Праз

Свинско Месо с Праз

Прегледай всички 46 подбрани съвети за свинско месо с праз в Edin.bg.
Свинско сърце панеСвинско сърце панеПанираме резените свинско сърце последователно в яйце, галета и пак яйце, след което пържим в сгорещено масло до златисто....
Любимото свинско вареноЛюбимото свинско варено
Овкусете с листата целина и варете свинското още 5 минути. Овкусете с черен пипер и поднесете. Любимото свинско варено е готово....
Чудно свинско рулоЧудно свинско руло
Започнете да сглобявате вашето свинско руло. Постелете лист стреч фолио и разстелете свинското месо. Поръсете краставички, морковки и царевица....
Печено свинско джоланчеПечено свинско джоланче
Тази рецепта за печено свинско джоланче ви гарантира сочно и ароматно ястие, което ще зарадва всички любители на месото....
Свинско руло вретеноСвинско руло вретено
Поставяме в печката и печем във фурната, като в тавичката при свинското вретено сипваме малко водичка. Имате перфектното свинско руло вретено....
Свинско по белгийскиСвинско по белгийски
Нарежете месото от свински джолан на порции с дебелина 1 см, начукайте, натрийте ги със сол и черен пипер, запържете ги леко в 1-2 с.л. олио и ги...
Мариновано свинско филеМариновано свинско филе
Маринованото свинско филе поставяме в тава, заливаме с маслото, добавяме малко от маринатата и печем в умерена фурна....
Вегетариански картофени кюфтета с празВегетариански картофени кюфтета с праз
Първо намачкайте на пюре сварените картофи. Добавете към тях ситно нарязаните чушки и праз. Чукнете в сместа яйцето, добавете нарязания копър...
Праз с ориз и морковиПраз с ориз и моркови
Почистете праза и го нарежете на филийки. Морковите наситнете. Сипете ги в тиган с малко загрята мазнина и задушете за 5 минути. Сипете измития...
Заешко с праз и маслоЗаешко с праз и масло
Нарежете заешкото и го накиснете в студена вода с лъжица оцет. Оставете да престои около час, след което го сварете за 15-тина минути и премахвайте...
Фасул с агнешко и празФасул с агнешко и праз
Запържете агнешкото месо и щом промени цвета си, сипете всички нарязани на ситно зеленчуци....
Постна нахутена яхния с празПостна нахутена яхния с праз
Най-напред накисване и варим нахута предварително. При самото варене водата трябва да се смени. Оставя се да къкри поне 90 минути. Междувременно...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: