Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Постен Кейк

Постен Кейк

Разгледай всички 48 избрани предложения за постен кейк в Edin.bg.
Постен реден рататуйПостен реден рататуйНаситнете чесъна и го запържете в тиган със загрят зехтин. Добавете доматите на кубчета, щипка сол и захар, поръсете с мащерката. Гответе на умерен...
Бърз постен сандвичБърз постен сандвич
Ако постите или не ви се намира никаква мръвка в хладилника, пригответе си този лесен и бърз постен сандвич....
Постен боб плакияПостен боб плакия
Пригответе си един такъв постен боб плакия, за да е по-вкусен неделният обяд....
Постен Пълнен ЛукПостен Пълнен Лук
Този Постен Пълнен Лук е много вкусен. Добър апетит!...
Кейк с петмезКейк с петмез
Разбиваме петмеза със захарта, прясното мляко, яйцата и ароматните подправки. Добавяме содата бикарбонат и постепенно добавяме брашно, колкото да...
Матча маслен кейкМатча маслен кейк
Матча масленият кейк с ванилова захар е готов. Вижте също как да си направите класически маслен кекс....
Английски коледен кейкАнглийски коледен кейк
Пригответе този английски коледен кейк един месец преди Коледа....
Постен боб по нашенскиПостен боб по нашенски
Накиснете боба в студена вода за една нощ. На следващия ден го залейте с чиста вода и сварете до готовност, като сменяте водата няколко пъти....
Постен боб със запръжкаПостен боб със запръжка
Постен боб със запръжка сервираме с домашен хлебец....
Постен булгур по ориенталскиПостен булгур по ориенталски
Загрейте олиото и маслото в подходяща тенджерка. Нарежете чорбаджийските чушки и наситнете лука. Запържете лука с чушките до омекване. Добавете...
Постен гювеч по манастирскиПостен гювеч по манастирски
Обелете и нарежете на едри кубчета картофи. Прехвърлете ги на дъното на гювеча. Нарежете на кубчета чушките, патладжана и тиквичката. Моркова нарежете...
Постен боб със зеленчуциПостен боб със зеленчуци
Накиснете боба за една нощ в студена вода. На следващия ден го измийте и прехвърлете в гювеч. Добавете вътре наситнените чушки, моркови и лук....

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
53
40
31
21
10
Дай твоята оценка: