Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Постен фасул в гювечБоба накиснете за няколко часа, същото направете и със сухите чушки. Почистете и нарежете морковите и лука. Запържете ги в мазнина.
Прибавете нарязаните...
Постен фасул с картофи
Нарежете обелените картофи и лук.
Загрейте олиото в тенджерка и задушете наситнения лук. Няколко минути по-късно добавете доматеното пюре, картофи...
Постен зелен фасул плакия
Зеленият фасул се почиства, измива се много добре, поръсва се с малко сол и се претрива, след което се поставя в дълбока тенджера.
Отгоре се поставя...
Постен фасул със зеленчуци
Нарежете лука, моркова и чушките на дребно. В тенджера под налягане сложете 2 с.л. мазнина и задушете зеленчуците.
Обелете картофите и нарежете...
Лесен кейк с орехи
Бием яйцата със захарта до побеляване, след което прибавяме брашното и постепенно мазнината, която сме избрали. Следват лимоненената кора и ромът....
Лава кейк с ванилия
Първо включете фурната на 210 градуса.
Смесете начупения шоколад с маслото и го разтопете на водна баня. Към течния шоколад прибавете ванилията...
Лава кейк с коняк
Разтопете шоколада на водна баня заедно с маслото. Оставете го да се поохлади.
Разбийте с миксер целите яйца, жълтъците и захарта с миксер....
Постен зелен фасул с домати
Сервирайте този постен зелен фасул с домати заедно с пухкав домашен хляб и се насладете на прекрасен обяд или вечеря....
Постен фасул в глинено гърне
Измийте червения боб и го сипете в тенджера. Залейте го с вода и сложете да се вари за около час.
Отцедете го и го прехвърлете в гювеч. Прибавете...
Постен кафяв ориз с домати
Накиснете ориза във вода от предната нощ. На следващия ден отцедете. Сипете олиото и задушете накълцания лук, добавете и ориза.
Сипете куркума,...
Постен борш с много зеленчуци
Почистете и наситнете зеленчуците. Прясното зеле нарежете на тънки лентички.
Загрейте олио в тенджера и задушете всички зеленчуци (без чесъна и...
Постен боб в глинен съд
Накиснете в студена вода боба за няколко часа.
Измийте го и го сипете в гювеча. Сипете вода вътре и сложете съда на студен котлон. Загрявайте постепенно...
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
53
40
31
21
10
Дай твоята оценка: