Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко бутче с гъби по селски
Измиваме хубаво агнешкото бутче, посоляваме го и го слагаме да се запържи от всички страни до зачервяване....
Пуешко с ориз на фурна
Запържете до златист цвят и прибавете ориза и свареното пуешко. Задушавайте докато зърната ориз станат прозрачни....
Пуешко с картофи и лук
Ястието пуешко с картофи и лук се пече в предварително загрята на 200 градуса фурна с фолио до златисто.
Добър апетит!...
Задушено агнешко бутче с лукчета и моркови
Измиваме агнешкото бутче, подсушаваме го и го запържваме от всички страни в силно загрятото олио, като внимаваме да не го набодем с вилицата....
Печено свинско джоланче
Тази рецепта за печено свинско джоланче ви гарантира сочно и ароматно ястие, което ще зарадва всички любители на месото....
Младо говеждо печено
Прехвърляме говеждото в намазнена тава, заливаме го с 1 винена чаша гореща вода и печем на умерена фурна, като от време на време го поливаме със студена...
Бавно Печено ТелешкоТака се пече 30 минути, след което температурата трябва да стане 150 градуса. Следва още час печене и накрая похлупакът се отстранява....
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: