Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мързелив соден тутманикПечете тутманика в загрята на 180 градуса фурна за около 30 минути....
Мързелив овчарски тутманик
Печете тутманика в загрята на 180 градуса фурна. След около 20-тина минути е готов.
Мързеливият овчарски тутманик е много вкусен....
Традиционен Добруджански Тутманик
Извадете готовия тутманик, напръскайте го със студена вода и покрийте с кърпа.
Традиционният Добруджански Тутманик е готов....
Царевичен тутманик без месене
Поръсете семена върху вашия тутманик.
Печете бъркания тутманик на 180 градуса за 25 мин. Нарежете на парчета....
Тутманик със сирене без месене
Печете вкусния тутманик до готовност.
Поднесете го с кисело мляко за закуска....
Мързелив и пухкав тутманик без месене
Намажете обилно бъркания тутманик и остатъка излейте отгоре.
7....
Тесто за питки, кифли и тутманици
От готовото тесто може да оформите различни печива - тутманик, питки, сладки и др.
Тестото за питки, кифли и тутманици е готово....
Лесен орехов сладкиш
Бием маста до побеляване със захарта поне 15-20 минути, след което прибавяме един по един четирите жълтъка, кафето, брашното, солта, кремотартора,...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: