Edin.bg»Избрани Колекции»Лесен Тутманик с мая
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесен Тутманик без ТоченеПолучената смес се изсипва в намаслена тава и се пече на 180 градуса при горен и долен реотан, докато тутманикът придобие златист цвят....
Тутманик с мая и прясно мляко
Разбъркайте, натрошете сиренето и смесете с продуктите за вашия тутманик.
В тава с хартия за печене сипете сместа и оставете за 20 мин....
Блини без мая
Разбийте яйцата заедно със захарта. Прибавете олиото, содата за хляб, прясното мляко и солта.
Лъжица по лъжица започнете да добавяте брашното...
Бухнал Вит Тутманик
Извадете готовия тутманик и леко го напръскайте с вода.
Бухналият Вит Тутманик е много вкусен....
Мързелив овчарски тутманик
Печете тутманика в загрята на 180 градуса фурна. След около 20-тина минути е готов.
Мързеливият овчарски тутманик е много вкусен....
Традиционен Добруджански Тутманик
Извадете готовия тутманик, напръскайте го със студена вода и покрийте с кърпа.
Традиционният Добруджански Тутманик е готов....
Мекици със суха маяАктивирайте маята заедно със захарта в топла вода. Разбъркайте и оставете да шупне 15-тина минути.
Сипете в купа брашното и оформете кладенче в...
2
Класически мекици с мая
Смесете в купа размитата с вода мая, захарта, солта, пресятото брашно. Добавете 250 мл топла вода и разбъркайте.
Покрийте сместа и оставете за...
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 8
54
42
31
21
10
Дай твоята оценка: