Лесен Домашен Тутманик

Лесен Домашен Тутманик

Разгледай всички 70 кулинарни идеи за лесен домашен тутманик в Edin.bg.
Лесен печен фазанЛесен печен фазанПочистеният фазан се посолява много добре и се оставя да постои няколко часа. След това се намазва обилно с масло и се слага в плик за печене....
Лесен Зебра КексЛесен Зебра Кекс
В дълбока купа чукнете яйцето, добавете млякото с угасената в него сода, захарта, брашното, ванилията и олиото. Разбъркайте старателно с лъжица -...
Лесен шарен кексЛесен шарен кекс
Този толкова лесен шарен кекс е много вкусен. Добър апетит!...
Лесен Кайсиев ПайЛесен Кайсиев Пай
Поднесете лесния кайсиев пай с топка домашен ванилов сладолед....
Лесен сметанов сладоледЛесен сметанов сладолед
Разбийте с миксер сметаната. Малко преди да се сгъсти напълно, добавете към нея ванилията и кондензираното мляко. Сипете получената смес в кутия...
Лесен пилешки пастетЛесен пилешки пастет
Почистете добре дробчетата и пилешкото месо и ги нарежете на парчета. Сварете ги в малка тенджера заедно с чушката и моркова - добавете дафиновия...
Лесен класически козунакЛесен класически козунак
Разтворете маята в затопленото мляко с лъжица брашно и лъжица захар. Разбъркайте и оставете да се активира. Пресейте минимум два пъти брашно и...
Лесен ябълков квасЛесен ябълков квас
В голяма емайлирана тенджера сложете нарязаните на тънки резени ябълки, залейте ги със студена вода и изчакайте да кипнат. Преместете съда от огъня...
Лесен боровинков пайЛесен боровинков пай
Смесете маслото с брашното, добавете жълтъците, смлените орехи, ванилията и захарта, омесете много добре тесто за пай и отделете ¼ от него. Сложете...
Лесен маринован паламудЛесен маринован паламуд
Арпаджикът се почиства, сварява се във вода и се залива с виното, водата и зехтина. Прибавят се към него дафиновият лист, червеният пипер и сол на...
Лесен сметанов сосЛесен сметанов сос
Лукът се нарязва на филийки и се залива със студена вода. След като кипне, водата се изцежда. Попареният лук се запържва в масло. Когато лукът...
Лесен орехов сладкишЛесен орехов сладкиш
Бием маста до побеляване със захарта поне 15-20 минути, след което прибавяме един по един четирите жълтъка, кафето, брашното, солта, кремотартора,...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: