Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесен Домашен Тутманик

Лесен Домашен Тутманик

Разгледай всички 70 кулинарни идеи за лесен домашен тутманик в Edin.bg.
Лесен маринован паламудЛесен маринован паламудАрпаджикът се почиства, сварява се във вода и се залива с виното, водата и зехтина. Прибавят се към него дафиновият лист, червеният пипер и сол на...
Лесен сметанов сосЛесен сметанов сос
Лукът се нарязва на филийки и се залива със студена вода. След като кипне, водата се изцежда. Попареният лук се запържва в масло. Когато лукът...
Лесен ябълков квасЛесен ябълков квас
В голяма емайлирана тенджера сложете нарязаните на тънки резени ябълки, залейте ги със студена вода и изчакайте да кипнат. Преместете съда от огъня...
Лесен боровинков пайЛесен боровинков пай
Смесете маслото с брашното, добавете жълтъците, смлените орехи, ванилията и захарта, омесете много добре тесто за пай и отделете ¼ от него. Сложете...
Лесен Зебра КексЛесен Зебра Кекс
В дълбока купа чукнете яйцето, добавете млякото с угасената в него сода, захарта, брашното, ванилията и олиото. Разбъркайте старателно с лъжица -...
Лесен сладък саламЛесен сладък салам
Разбийте омекналото масло със захарта. Добавете към тях начуканите орехи, разбитите яйца, смлените бисквити, ванилията и какаото. Омесете добре...
Домашен боршДомашен борш
Добавете задушените в маста червено цвекло, картофи, моркови, лук, доматено пюре, захар и оцет....
Домашен разсолникДомашен разсолник
Изпържете в маслото почистените, измити и нарязани на ситно корени магданоз, целина и лук. Обелете кората на краставичките и я сварете отделно...
Лесен козунак в хлебопекарнаЛесен козунак в хлебопекарна
Сипете в купа 1 с.л. захар, 50 мл прясно мляко, 7 г мая. Разбъркайте. Разбийте с миксер 3 яйца, 1 ванилия, лимоновата кора, 90 мл мляко и 180 г захар...
Лесен кашкавал на фурнаЛесен кашкавал на фурна
3
Сипете в подходяща купа пресятото брашно, бакпулвера, пипера и яйцата. Разбъркайте до хомогенност. Сипете прясното мляко и когато се усвои хубаво...
Лесен сладкиш с кайсииЛесен сладкиш с кайсии
Разбиваме маслото със захарта поне 20 минути, след което прибавяме един по един жълтъците и разбиваме още 10 минути. Прибавяме половината брашно и...
Лесен кейк с орехиЛесен кейк с орехи
Бием яйцата със захарта до побеляване, след което прибавяме брашното и постепенно мазнината, която сме избрали. Следват лимоненената кора и ромът....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: