Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мързелив тутманик с праз, спанак и киселецКогато тавата се загрее добре я извадете в нея сипете сместа.
Печете тутманика до готовност - около 40 минути....
Така се осолява сланинаТова се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода. Отгоре отново покрийте със сол.
Сложете капак и тежест върху него, може камък....
3
Прави банички със спанак и сирене
Трябва да се сгъстят добре.
Разгънете кора за баница и я намазнете навсякъде с около 1/3 от домашната майонеза....
Прави банички с пилешко и топено сирене
Прави банички с пилешко и топено сирене хапвайте, докато са топли!...
Бухти, които се обръщат сами
Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията.
Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Панирани тиквички, топящи се в устата
Объркайте много добре, за да се смесят.
В друга купичка разбийте яйцето. Измийте тиквичките и ги нарежете на филийки....
Пълнени картофи топящи се в устатаКартофите се варят в подходящ съд. Оставят се да изстинат и се разрязват на две половини....
1
Шоколадов сладкиш, който се топи в устатаСтава чуден сладкиш, който се топи в устата! По желание може да се украси в още ядки или пък цветни пръчици....
2
Топящи се в устата бутчета с картофи
Топящите се в устата бутчета с картофи са готови.
Добър апетит!...
Мързелив овчарски тутманик
Печете тутманика в загрята на 180 градуса фурна. След около 20-тина минути е готов.
Мързеливият овчарски тутманик е много вкусен....
Традиционен Добруджански Тутманик
Извадете готовия тутманик, напръскайте го със студена вода и покрийте с кърпа.
Традиционният Добруджански Тутманик е готов....
Бухнал Вит Тутманик
Извадете готовия тутманик и леко го напръскайте с вода.
Бухналият Вит Тутманик е много вкусен....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: