Edin.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Тутманик
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Тутманик

Как се Прави Тутманик

Прегледай всички 24 подбрани съвети за как се прави тутманик в Edin.bg.
Как се прави шарена солКак се прави шарена солКак се прави шарена сол - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове....
Как се прави домашно крема сиренеКак се прави домашно крема сирене
1
Ето как се прави домашно крема сирене....
Как се прави мляко от лимецКак се прави мляко от лимец
Как се прави мляко от лимец? В следващата рецепта ще научите целия процес....
Така се прави кайма за кюфтетаТака се прави кайма за кюфтета
1
Ето как се прави кайма за кюфтета....
Така се прави домашно краве маслоТака се прави домашно краве масло
1
Ето така се прави домашно краве масло - вече и вие може да си го приготвите....
Тутманик с извара в хлебопекарнаТутманик с извара в хлебопекарна
Тутманикът с извара в хлебопекарна става много вкусен....
Мързелив тутманик с царевично брашноМързелив тутманик с царевично брашно
1
Мързеливият тутманик с царевично брашно е страхотна закуска, опитайте!...
Вит тутманик с яйца и сиренеВит тутманик с яйца и сирене
Сервирайте вития тутманик с яйца и сирене....
Тутманик с мая и прясно млякоТутманик с мая и прясно мляко
Разпределете парченца масло и печете тутманика със сирене на 180 градуса до готовност. Тутманика с мая и прясно мляко разрежете и сервирайте....
Тутманик за начинаещи (без месене)Тутманик за начинаещи (без месене)
Печете тутманика без месене до готовност на 180 градуса. Тутманикът за начинаещи (без месене) е готов!...
Класически тутманик от старите тефтериКласически тутманик от старите тефтери
Брашното се пресява, прави се кладенче и в него се поставят яйцата без единия жълтък, солта, разтворената мая, киселото мляко и олиото....
Мързелив тутманик за заети хораМързелив тутманик за заети хора
Получената гъста каша се прехвърля в предварително намаслена тава. Печете тутманика в загрята на 180 градуса фурна за 30 минути....

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: