Шилешко варено

Открий всички 74 подбрани съвети за шилешко варено в Един.бг.
Класическо Говеждо вареноКласическо Говеждо вареноТрадиционно поднасяме говеждото варено с хрян....
Варена сланинаВарена сланинаИзбираме си кутия, в която да наредим сланината. Покриваме дъното на кутията със слой сол, след което поставяме парче сланина. Посипваме отново...
Лесна варена пъстърваЛесна варена пъстърваПочистваме рибата, слагаме в дълбока чиния и накисваме в оцета за около 15-20 минути. Отцеждаме я, заливаме я с 2 ч.ч. вода и варим до готовност...
Лесна варена пъстърваЛесна варена пъстърваПочистваме пъстървата, слагаме в дълбока чиния и накисваме в оцета за около 15-20 минути. Отцеждаме я, заливаме я с 2 ч.ч вода и варим до готовност...
Лесни Варени СармичкиЛесни Варени СармичкиОризът се измива добре и се поставя в тенджерка с подправките и олио. Сипва му се вода в съотношение 1:1 и се оставя на тих огън, докато понабъбне...
Домашни варени геврециДомашни варени геврециПечем домашните варени гевреци на 200 градуса около 15-20 минути до златисто....
Телешко варено със зелени доматиТелешко варено със зелени доматиНарязваме месото на еднакви парчета и го пържим в олиото, докато се позачерви. Прибавяме ситно нарязания лук и запържваме. Поръсваме с червения...
Варено телешко шкембе в маслоВарено телешко шкембе в маслоВареното телешко шкембе в масло е готово....
Телешко варено от телешка опашкаТелешко варено от телешка опашкаТелешкото варено става най-хубаво с телешка опашка....
Кебап от варено свинско с бираКебап от варено свинско с бираНарежете месото на парчета, прибавете кафето, счукания чесън, бирата и варете, докато омекне месото....
Варена риба с картофиВарена риба с картофиПуснете плика в тенджерата с вряща вода, може и в същата, в която вече се варят картофите, и варете 15 мин....
Варени аспержи с маслоВарени аспержи с маслоАспержите се почистват, като дървесинната част от края на опашката им (около 1.5 см) се изрязва и се обелват (от главата към опашката), връзват се...

Рейтинг

3.4
Общо 8 гласували
5 0
4 4
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка: