Черен Синап Туршия

Прегледай всички 74 кулинарни идеи относно черен синап туршия в Един.бг.
Кълцана туршияКълцана туршияСъс зеленчуковата смес напълваме буркани, заливаме течността, а отгоре наливаме 2 пръста олио (над туршията)....
Люта македонска туршияЛюта македонска туршияОбелените домати пасираме, измитите краставички настъргваме. При непрекъснато бъркане сгъстяваме на огъня доматения сос и прибавяме към него настърганите...
Шарена смесена туршияШарена смесена туршияСлед 1 седмица туршията е готова за консумация....
Икономична торта Черен ДобушИкономична торта Черен ДобушСмесваме рачела с мазнината, млякото и разбитите яйца. Добавяме амонячната сода и замесваме тесто с твърдината на бисквитено тесто. Разделяме...
Пастет от черен дробПастет от черен дробПолученият пастет от черен дроб съхранява в хладилник най–много два дни....
Зрял боб с туршияЗрял боб с туршияВ порциите сложете от готовия боб, запръжката, разпределете върху нея нарязаните зеленчуци от туршията и поръсете с наситнения магданоз....
Туршия от зелени доматиТуршия от зелени доматиСъхранявяме ги на сухо и студено място готовата туршия....
Туршия от печени чушкиТуршия от печени чушкиСварете марината от олиото, оцета, захарта, солта, зърната черен пипер и дафиновите листа....
Нарязано кисело зеле - туршияНарязано кисело зеле - туршияПодбират се свежи глави зеле, които се почистват от горните листа. Почистените зелки се нарязват на ивици и се претриват със сол, за да омекнат...
Супа от телешки черен дробСупа от телешки черен дробКогато кипнат, добавете нарязания на дребно черен дроб. Оставете продуктите да се варят на тих огън около 1 час....
Телешки черен дроб с препечени филийкиТелешки черен дроб с препечени филийкиПрепичаме филийките черен хляб, върху всяка от тях слагаме по парче черен дроб и по 1 лъжичка от лука. Поднасяме веднага....
Селска супа от телешки черен дробСелска супа от телешки черен дробПо желание застройваме с 1-2 разбити яйца, овкусяваме с черен пипер и лимонов сок и поднасяме....

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 2
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: