Черен Синап Туршия

Прегледай всички 74 кулинарни идеи относно черен синап туршия в Един.бг.
Кълцана туршияКълцана туршияСъс зеленчуковата смес напълваме буркани, заливаме течността, а отгоре наливаме 2 пръста олио (над туршията)....
Шарена смесена туршияШарена смесена туршияСлед 1 седмица туршията е готова за консумация....
Люта македонска туршияЛюта македонска туршияОбелените домати пасираме, измитите краставички настъргваме. При непрекъснато бъркане сгъстяваме на огъня доматения сос и прибавяме към него настърганите...
Пастет от черен дробПастет от черен дробПолученият пастет от черен дроб съхранява в хладилник най–много два дни....
Икономична торта Черен ДобушИкономична торта Черен ДобушСмесваме рачела с мазнината, млякото и разбитите яйца. Добавяме амонячната сода и замесваме тесто с твърдината на бисквитено тесто. Разделяме...
Нарязано кисело зеле - туршияНарязано кисело зеле - туршияПодбират се свежи глави зеле, които се почистват от горните листа. Почистените зелки се нарязват на ивици и се претриват със сол, за да омекнат...
Зрял боб с туршияЗрял боб с туршияВ порциите сложете от готовия боб, запръжката, разпределете върху нея нарязаните зеленчуци от туршията и поръсете с наситнения магданоз....
Туршия от зелени доматиТуршия от зелени доматиСъхранявяме ги на сухо и студено място готовата туршия....
Туршия от печени чушкиТуршия от печени чушкиСварете марината от олиото, оцета, захарта, солта, зърната черен пипер и дафиновите листа....
Супа от телешки черен дробСупа от телешки черен дробКогато кипнат, добавете нарязания на дребно черен дроб. Оставете продуктите да се варят на тих огън около 1 час....
Телешки черен дроб с препечени филийкиТелешки черен дроб с препечени филийкиПрепичаме филийките черен хляб, върху всяка от тях слагаме по парче черен дроб и по 1 лъжичка от лука. Поднасяме веднага....
Селска супа от телешки черен дробСелска супа от телешки черен дробПо желание застройваме с 1-2 разбити яйца, овкусяваме с черен пипер и лимонов сок и поднасяме....

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 2
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: