Цяло Пиле в Глинен Гювеч

Прегледай всички 74 подбрани съвети за цяло пиле в глинен гювеч в Един.бг.
Класическо свинско със зеле в глинен гювечКласическо свинско със зеле в глинен гювечКласическото свинско със зеле в глинен гювеч е готово....
Печено цяло парче месо на фурна по провансалскиПечено цяло парче месо на фурна по провансалскиВ глинен гювеч върху скара поставете маринованото месо. Около него подредете нарязани на едро моркови, лук и манатарките....
Пиле пудингПиле пудингС тази смес се залива пилето. Пече се в загрята на 180 градуса фурна до зачервяване....
Пиле АспикПиле АспикПодбираме голямо, по възможност домашно тлъсто пиле и го сваряваме много добре на гъст бульон....
Зеленчуков гювеч със свинскоЗеленчуков гювеч със свинскоРазбъркайте всички зеленчуци, сложете ги в гювеч, добавете месото, поръсете с черен пипер и сол, сипете нарязания на малки кубчета кашкавал....
Агнешки гювеч с оризАгнешки гювеч с оризПоръсваме с магданоз, объркваме добре и прехвърляме продуктите в подходящ глинен гювеч....
Вегетариански гювеч по селскиВегетариански гювеч по селскиНарежете на филийки главите лук, добавете нарязаните зелени пиперки, доматите, картофите и зеления фасул. Към тях добавете и останалите зеленчуци...
Телешка Глава в ГювечТелешка Глава в ГювечПрехвърлете ги в гювеч заедно с месото, останалото масло и подправките. Налейте виното и разбъркайте. Поставете гювеча в студена фурна....
Лозови сарми в гювечЛозови сарми в гювечЛозовите сарми в гювеч се слагат в студена фурна и се пекат 80-90 минути на максимална температура. Гарнирайте с кисело мляко преди поднасяне....
Постен гювеч с цели лукчетаПостен гювеч с цели лукчетаПо желание преди поднасяне на постния гювеч може да поръсите със свеж магданоз....
Зимен гювеч с овче месоЗимен гювеч с овче месоРазбъркваме и прехвърляме ястието в глинен гювеч....
Желирано мариновано пилеЖелирано мариновано пилеСварете измитото и изчистено пиле в маринатата, приготвена от водата, оцета, солта, настърганата кора от лимона, дафиновия лист, ситно нарязания лук...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: