Печено пиле в глинен гювеч

Печено пиле в глинен гювеч

0

сваряваме в малко вода до полуготовност. Поставяме парчета върху лука в глинен гювеч, прибавяме нарязаните на кръгчета моркови и заливаме с бульона от варенето на пилето. Печем ястието докато изври бульонът....

1

Цяло Пиле в Глинен Гювеч

Листинг на авторски 30 публикации за цяло пиле в глинен гювеч в Edin.bg. Разгледай най-новото за цяло пиле в глинен гювеч в сайта.
Печено цяло пиле в гювеч

Печено цяло пиле в гювеч

). Поръсете с тях цялото пиле, като втривате добре по кожата, за да залепнат. Сложете го в гювеч с капак. Налейте бирата. Затворете с капака...

Пиле по селски в глинен гювеч

Пиле по селски в глинен гювеч

1

се прехвърлят в глинен гювеч. Лукът и чушката се нарязват на едро и се задушава в мазнината, в която е пържено пилето. Добавят се нарязаните...

Цяло пиле в гювеч с картофи

Цяло пиле в гювеч с картофи

само от най-външните листа, се слагат вътре в пилето. В корубата му се изсипва една чаена чаша бира. Пилето в гювеч се похлупва с капака и се...

Цяло пиле с кисело зеле в гювеч

Цяло пиле с кисело зеле в гювеч

. Зелето се реже на ситно и се поставя в гювеча, прибавя се оризът, зехтинът, черният и червеният пипер и се разбърква добре. Прибавя се пилето...

Месо от глиган в глинен гювеч

Месо от глиган в глинен гювеч

Месото се нарязва на парчета /с големината на свит юмрук/. Посолява се със сол и черен пипер и се подрежда на дъното на намазан с олио глинен...

Боб в глинен гювеч

Боб в глинен гювеч

пръста над тях. Затваряте капака и слагате боба в гърне във фурната за 3 часа на 180 градуса. Този боб в глинен гювеч е уникална вкусотия!...

Сармички в глинен гювеч

Сармички в глинен гювеч

от каймата топчета, като тяхната големина определяме според ширината но листото. На дъното на гювеча сипваме от останалата растителна мазнина...

Агнешко в глинен гювеч

Агнешко в глинен гювеч

3

булгурът и нарязаните зелени подправки, малко сол и се залива с топла вода. Сместа се изсипва в широк глинен гювеч. Всеки къс месо се...

Гювеч в глинен съд

Гювеч в глинен съд

4

сложете да се изпече за около 1 час и 30 минути в загряна на 160-170 градуса. Готовия гювеч в глинен съд поръсете с накълцан пресен магданоз и копър и поднесете....

Караджови сарми в глинен гювеч

Караджови сарми в глинен гювеч

пипер, куркума, чубрица, индийско орехче /или подправки по желание/. Завийте на голяма стегната сарма. Наредете в глинен гювеч /керамичен съд...

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: