Филе от Пангасиус Панирано

Прегледай всички 74 подбрани съвети за филе от пангасиус панирано в Един.бг.
Филе от пангасиус на скараФиле от пангасиус на скараВземаме всяко едно филе пангасиус осоляваме, поръсваме с черния пипер и поръсваме с лимоновия сок....
Панирано пилешко филе с млечен сосПанирано пилешко филе с млечен сосПанираното пилешко филе с млечен сос е готово....
Пангасисус пане с хрупкава панировкаПангасисус пане с хрупкава панировкаОсолете и оставете да се отцедят, тъй като замразеният пангасиус пуска много вода. Разбийте яйцата с бирата....
Панирано телешко шкембеПанирано телешко шкембеПанираното телешко шкембе се оставя върху домакинска хартия, за да се отцеди, след което се поднася със свежа салата или като апетитно мезе за бира...
Панирано прясно млякоПанирано прясно млякоПанираното прясно мляко се пържи в загрято олио до златисто. По желание панираното мляко след това се овалва в захар и канела....
Панирана целинаПанирана целинаПоставете готовата панирана целина върху домакинска хартия, за да се отцеди мазнината и поднесете като бирено мезе....
Панирани яйцаПанирани яйца10 от яйцата се сваряват и се обелват. Последното яйце се разбива добре. Твърдо сварените яйца се овалват първо в брашното, след това се потапят...
Панирани бананиПанирани бананиОт яйцата, брашното, водата, солта, содата и захарта се приготвя паста за паниране....
Мариновано свинско филеМариновано свинско филеСмесваме продуктите за маринатата, кипваме и варим на тих огън около 15 минути. Когато изстине маринатата, слагаме в нея свинското филе, почистено...
Пълнено телешко филеПълнено телешко филеНарежете бонфилето напречно и го начукайте, колкото е възможно по-тънко. Изпържете в олиото кубчетата бекон, добавете ситно нарязания лук, филийките...
Панирано пилешко тип KFCПанирано пилешко тип KFCПоднесете панираното пиле топло с гарнитура по избор. Панираното пилешко тип KFC е готово....
Панирани агнешки котлетиПанирани агнешки котлетиВнимателно начукваме агнешките котлети и ги овкусяваме с малко сол. Разбиваме добре яйцата и към тях добавяме настъргания кашкавал. Овалваме...

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: