Edin.bg»Рецепти»Риба»Печена риба»Пангасиус на фурна с печурки

Пангасиус на фурна с печурки

Пангасиус на фурна с печурки
Снимка: Ваня Георгиева
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Печената риба е още по-вкусна, когато се консумира с чаша хубаво бяло вино. Добър апетит!"

Необходими продукти

  • пангасиус - 1 пакет
  • печурки - 250 г
  • галета
  • лимонов сок
  • черен пипер
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оставете рибата да се размрази, измийте я и я отцедете от водата.

Овкусете я със сол и черен пипер и я оставете настрана за около 30 минути.

Сложете филетата върху намазнена хартия за печене в голяма тава и ги поръсете по желание с малко галета.

Почистете гъбите и ги наредете между филетата - поръсете ги с малко сол и им добавете по едно парче масло.

Печете ги до готовност.

Печената риба е още по-вкусна, когато се консумира с чаша хубаво бяло вино.

Този пангасиус на фурна с печурки е много вкусен.

Добър апетит!

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: