Телешки Пържоли на Тиган

Прегледай всички 74 подбрани съвети относно телешки пържоли на тиган в Един.бг.
Телешки пържоли задушениТелешки пържоли задушениПодбираме хубави телешки пържоли и ги овкусяваме със сол и черен пипер, след което ги начукваме леко....
Телешки пържоли с виноТелешки пържоли с виноНачукваме много леко телешките пържоли и ги овкусяваме със сол и черен пипер....
Крехки телешки стекове на тиганКрехки телешки стекове на тиганВсяка една телешка пържола се овалва в брашно и се слага в нагорещен незалепващ тиган с мазнина, като по време на пърженето се залива с малко вино...
Пилешки пържоли бут на тиганПилешки пържоли бут на тиганСложете пържолите и печете от двете страни до готовност. Извадете и сервирайте. Пилешките пържоли бут на тиган са много вкусни и лесни....
Сочни телешки кюфтенца на оребрен тиганСочни телешки кюфтенца на оребрен тиганСервирайте сочните телешки кюфтенца на оребрен тиган с пресни зеленчуци или друга гарнитура по избор....
Мариновани пуешки пържоли на грил тиганМариновани пуешки пържоли на грил тиганИзпечете пържолите на грил от двете страни. Поднесете маринованите пуешки пържоли на грил тиган, гарнирани с пестото....
Телешки пържоли с яйца на очиТелешки пържоли с яйца на очиВсяка изпържена филиийка сложете в чиния, върху нея поставете изпечена пържола, а най-отгоре – изпържено на око яйце и поднесете с пържени картофи...
Идеи за гарнитури за пържолиИдеи за гарнитури за пържолиПържоли с гъби Гъбите вървят ръка за ръка с пържолите, както се казва....
Телешко варено от телешка опашкаТелешко варено от телешка опашкаТелешкото варено става най-хубаво с телешка опашка....
Телешки бъбреци с пържени филийкиТелешки бъбреци с пържени филийкиПочистваме бъбреците от ципите и вътрешната част и внимателно ги нарязваме на тесни дълги лентички. Лукът нарязваме на ситно и задушаваме до омекване...
Как да готвим телешка опашка?Как да готвим телешка опашка?Вземете един по-голям тиган, сложете мазнината в него и го загрейте, добавяйки опашката....
Как да готвим телешко сърцеКак да готвим телешко сърце- Свинското и телешкото месо се нужда от по-продължителна термична обработка, като в случая тя е около 2-3 часа; - Ако ги пържите на тиган, тогава...

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: